Blits Group

Blits Group ondersteunt directies om henzelf, hun werknemers en hun business te laten groeien. Dit doen we voornamelijk via consultancy en trainingen. Het gedachtegoed en de aanpak van business expert Arnold Blits zijn uniek en uiterst impactvol.

Naast Arnold Blits, bestaat Blits Group uit een kleine, selecte groep van ervaren trainers, consultants, coaches en interim managers. Allen zijn uitgebreid opgeleid in het gedachtegoed en aanpak van de grondlegger. We werken met opdrachtgevers die flinke vooruitgang wensen en die bereid zijn hiernaar te handelen. Meestal betreft onze opdracht een combinatie van leiderschap, cultuurverandering en het vergroten van commerciƫle slagkracht.

We werken met opdrachtgevers die bereid zijn de realiteit onder ogen te zien ook al is die soms pijnlijk. Echt kijken vraagt inzet, correctievermogen en standvastigheid van de opdrachtgever. Van ons mag u verwachten dat we daadwerkelijk in staat zijn diepgaande gedragsverandering teweeg te brengen en dat we deze weten te verankeren bij uw management en de rest van uw organisatie, business unit, afdeling of team.