Henny Westland
algemeen directeur Westland Kaas

Een training van Arnold Blits lijkt in niets op de vele leiderschaps- of commerciële trainingen die wij eerder hebben meegemaakt. Hij leert je om anders te kijken en daardoor te zien hoe iets werkelijk in elkaar steekt.

Een training van Arnold Blits lijkt in niets op de vele leiderschaps- of commerciële trainingen die wij eerder hebben meegemaakt. Hij leert je om anders te kijken en daardoor te zien hoe iets werkelijk in elkaar steekt. Stapsgewijs laat hij je zien dat de realiteit vaak compleet anders in elkaar te zit dan je aanvankelijk dacht. Aan de ene kant is dat geweldig want je komt snel verder en je leert je persoonlijke blinde vlekken zien. Aan de andere kant voelt het soms confronterend als Arnold je wereld – waarvan je dacht dat je wist hoe die werkte – behoorlijk op z'n kop zet. Maar het eindresultaat is zeer de moeite waard omdat het je veel helderheid en grip oplevert.


Blits is uniek in zijn aanpak en is zeer uitgesproken. Door een combinatie van de realiteit helder verwoorden, het geven van praktische en persoonsgerichte voorbeelden, het gebruik van logica, gezond verstand en humor, krijgt Arnold het voor elkaar dat je wilt blijven luisteren. Hij spoort je aan om zelf na te denken en alles te toetsen door veel vragen te stellen. De sessie om echt verbindende relaties te maken met collega's, klanten en je persoonlijke relaties is zeer waardevol. Arnold Blits heeft mij en ons management team een sprong gegeven in onze persoonlijke ontwikkeling en groei. Hij voegt waarde toe aan ons werk, ons team en ons persoonlijke leven.